Danske Slægtsforskere kører her i efteråret en kampagne, hvor nye medlemmer kan snuse til vores medlemsfordele til den lave pris af 70 kr.

logoDanskeSlaegtsforskereMedlemskabet gælder resten af kalenderåret, og i løbet af disse tre måneder modtager du:

  • 4 numre af bladet ”Slægtsforskeren”, der har et væld af artikler med inspiration til både begyndere og øvede slægtsforskere.
  • Link til to online foredrag: ”Danmark som søfartsnation” (v/lektor Anders Ravn Sørensen) og ”Danske frivillige i den Spanske Borgerkrig” (v/historiker Morten Møller).
  • Rabat på foreningens egne bøger og hæfter i vores webshop.
  • Bogen ”Sogn, Herred, Amt” der viser Danmarks administrative inddeling gennem tiderne (normalpris 90 kr.).
  • Et hæfte med tips for begyndere.

Du kan melde dig ind online via hjemmesiden slaegt.dk »»

Klik på ”Bliv medlem” (foroven til venstre) og følg vejledningen på skærmen. På listen over medlemskaber skal du vælge ”Landsforeningen Danske Slægtsforskere”.

Når du har betalt, får du straks adgang til DS-Forum, medlemsrabatter og øvrige tilbud. Velkomstpakken med blade, bog og hæfte sender vi hurtigst muligt.

Bemærk: Kampagne-prisen gælder fra den 21. september 2022 til og med den 9. oktober 2022. Nye medlemmer, der melder sig ind efter 9. oktober, opkræves normal halvårspris.

Efter nytår får du tilbudt at forny dit medlemskab for året 2023 til normalpris 280 kr., hvilket trods alt stadig er billigt for 4 blade, 4 foredrag og de øvrige medlemsfordele.