Slægtshistorisk Forening, Århus - hjemmesidens logo

Jelling Kirke og Gorms Høj
Jelling Kirke og Gorms Høj

Bestyrelsen har hermed fornøjelsen at invitere medlemmerne på en udflugt til Kongernes Jelling og Bindeballe Købmandsgård lørdag den 31. august 2024.

Dagens program

Kl. 08.30   Afgang med bus fra Musikhuset, Aarhus
Kl. 10.00   Rundvisning på Kongernes Jellings monumentområde og derefter tid på egen hånd i udstillingsområdet
Kl. 12.30   Frokost på Jelling Kro (i gåafstand fra museet)
Kl. 14.30   Afgang mod Bindeballe Købmandsgård
Kl. 15.00   Kaffe/te med lagkage på købmandsgården
Kl. 17.00   Afgang fra Bindeballe Købmandsgård
Kl. 18.30   Ankomst til Musikhuset, Aarhus

Rundvisningen på Kongernes Jelling foregår udendørs mellem deres bygningsværker. Som nævnt er der bagefter mulighed for at besøge den indendørs udstilling på egen hånd. Se mere her: Kongernes Jelling »»

Bindeballe Købmandsgård huser også et museum, som vi får mulighed for at besøge. Se mere her: Bindeballe Købmandsgård »»

Af hensyn til rundvisningen er der et begrænset deltagerantal på 50. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Hvis arrangementet overtegnes, vil der blive oprettet en venteliste. Medlemmer (herunder husstandsmedlemmer) har fortrinsret på ventelisten. Herefter vil eventuelle ledige pladser blive tilbudt ikke-medlemmer.

Praktiske oplysninger

Egenbetaling

Medlemmer (herunder også husstandsmedlemmer) 320 kr. Ikke-medlemmer 480 kr. Prisen er inkl. kaffe/te i bussen på udturen, rundvisning ved Kongernes Jelling samt entre til udstillingen, frokost inkl. 1 øl/ vand samt kaffe/te og kage på Bindeballe Købmandsgård samt entre til udstillingen på købmandsgården.

Betaling

Betaling kan ske på foreningens konto i Nordea: reg.nr. 2316 kontonr. 6265-381-381 (husk at mærke betalingen med navn(e) på deltagerne).

Tilmeldings- og betalingsfrist

Sidste frist for tilmelding og betaling er 1. august 2024.

Tilmelding

Ved overtegning vil der som nævnt ovenfor blive oprettet en venteliste. Når tilmeldingsfristen udløber, vil der blive givet besked om, hvorvidt der er plads.

Bemærk: Tilmelding er først gældende, når der er betalt.

Husk, at tilmelding først er gældende ved betaling! Denne tilmelding holder bare din plads efter først til mølle-princippet.

Ved at benytte slaegt-aarhus.dk accepterer du brugen af cookies. Hvis du siger nej tak, er der måske dele af hjemmesiden der ikke vil virke.